• 7 Δανειστικές Βιβλιοθήκες προικίζουν τα χωριά μας

    Περισσότερα

     

    Αποκτήστε δωρεάν από το διαδίκτυο το βιβλίο «Όμορφη ζωή»

    Περισσότερα

     
Ποιητικές νότες
Σκόρπια Πουλιά
 

7 δανειστικές βιβλιοθήκες προικίζουν τα χωριά μας! 

   Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου πρσφέρει το δώρο της γνώσης εκεί που αληθινά   το στερούνται!
Βιβλία ένα κι ένα, ποικίλου περιεχομένου και ενδιαφέροντος, ξεφύλλισαν με χαρά μικροί και μεγάλοι αναγνώστες σε ακριτικά και απομονωμένα χωριά μας.
Αποτέλεσμα αξιολόγησης των ιδιαίτερων αναγκών κάθε τόπου, οι 7 Δανειστικές Βιβλιοθήκες που δημιουργήσαμε, περιέχουν βιβλία από τον πλούτο της παγκόσμιας πνευματικής κατάθεσης.  
Πάνω από 660 δανειστικές βιβλιοθήκες  μας, 95% αναγνωσιμότητας, εμπνέουν αγάπη για το διάβασμα, δημιουργώντας στους μικρούς- μεγάλους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς που με λαχτάρα διαβάζουν τα νέα τους βιβλία, ένα δυνατό αισθητήριο ποιότητας.

1. Δημοτικό Σχολείο Μυριόφυτου νομού Κιλκίς, από Εβδομάδα Βιβλίου στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών και Γυμνάσιο Μάνεση.
2. Δημοτικό Σχολείο Κρηστώνης νομού Κιλκίς, από Εβδομάδα Βιβλίου στο Δημοτικό Σχολείο Μάνεση.
3. Γυμνάσιο Γουριάς νομού Αιτωλοακαρνανίας από Εβδομάδα Βιβλίου στο 5ο και 6ο Γυμνάσιο Γαλατσίου και στο Δημοτικό/Γυμνάσιο Άγιος Ιωσήφ.
4. Δημοτικό Σχολείο Λιβαδίων νομού Ρεθύμνης από Εβδομάδα Βιβλίου στο Δημοτικό Σχολείο Δελασάλ και Γυμνάσιο Άγιος Παύλος.
5. Δημοτικό Σχολείο Ζωνιανών νομού Ρεθύμνης από Εβδομάδα Βιβλίου στο Γυμνάσιο Ελληνο-Γαλλικής Σχολής Jeanne D'Arc.
6. Γυμνάσιο Κράνας νομού Ρεθύμνης από Εβδομάδα Βιβλίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου.
7. Δημοτικό Σχολείο Δημητσάνας από Εβδομάδα Βιβλίου στο Γυμνάσιο-Λύκειο Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη.

Ευχαριστούμε τους μαθητές των σχολείων της Αττικής στα οποία η Λέσχη οργάνωσε Εβδομάδες Βιβλίου, που με ενθουσιασμό και πνεύμα ομαδικότητας, συνεργάστηκαν για τη δημιουργία των 7 Δανειστικών Βιβλιοθηκών. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο!